onsdag den 9. juni 2010

iPhone 4G - Opsumering

Vi er netop hjemvendt fra en veloverstået WWCD messe i staterne, og vi kan allerede nu sige at iPhone 4G kommer til at give 3Gs en røvfuld.Der kommer her en list over funktionerne:
 • Glas front og bagside med et mellemstykke af aluminium og ca 24% tyndere end iPhone 3G
 • 5MP kamera med LED-blitz + 720p HD video optagelse + fremadrettet kamera
 • 3.5 tommer skærm med 960x640 opløsning og 800:1 kontrastratio
 • Gyroskop (Mere præcist end accelrationsmåler)
 • Apples A4 processor (samme som i iPad'en)
 • WiFi N-standard (hurtigere end g-standarden)
 • Micro SIM
 • 300 timers standby

Skærmen
Skærmen på den nye iPhone er muligvis den største nyhed. Den høje opløsning og kontrast sætter helt nye standarder for markedet. Selvom vi kun fik lov til at røre ved en testmodel i meget kort tid fik vi et indtryk af at skærmen er fantastisk.
Engadget.com skriver ligeledes:
- Den er utroligt lækker...Vi overdriver ikke, når vi siger, at det er den bedste skærm på en mobiltelefon nogensinde. 

Gyroskopet
En anden fed, og måske lidt overset detalje, er det nye gyroskop. Et gyroskop er en konstruktion lavet til at måle orienteringen i rummet. Sammen med accelerationsmeteret giver det en sofistikeret måde at placere iPhonen i forhold til rummet. Steve Jobs fremviste det med forskellige spil, og det så ud til at virke utroligt præcist og fremragende godt. Det virker lidt på samme måde som Wii Motion Plus.

Styresystemet
Den nye iPhone bliver styret af iOS 4, tidligere kendt som iPhone OS 4. Det er set i flere beta versioner, og kommer blandt andet til at understøtte multiaskting og i følge Hr. Jobs vil indholde 1500 nye funktioner. Det vil også komme til iPhone 3Gs, 3G og 2G, dog ikke med alle funktioner tilgængelige. Systemet er allerede nu tilgængeligt for udviklere, ligesom itunes 9.2 beta også er det. For alle os andre udkommer det den 21 juni. Allerede nu er der dog lyssky metode til at installere det (det kan være vi laver en guide).

Jailbreak/unlock
Der er allerede nu flere bekræftede jailbreaks, og hackerne har også flere kort i ærmet. Dev Team har også allerede bekræftet at et unlock vil udkomme sidst i juni. Alligevel anbefaler vi at i venter med at opdaterer indtil det hele er bekræftet og gennemtestet. I den sammenhæng er det også vigtigt at i tager backup af jeres SHSH. Vi smider en guide snarest.

3 kommentarer:

 1. Altså for fan*** da...... :/
  Hvorfor skal 2/3 kalde den nye iPhone for 4G ???
  Den har absolut INTET med 4G at gøre. Den HEDDER ikke 4G, og den kan ikke KØRE på 4G nettet.
  Navnet er iPhone 4. Hverken mere eller mindre !!

  Ud over det, er det en rigtig god artikel, og jeg ser da frem til at skifte min 3GS ud med en 4 :)

  Jan

  SvarSlet