fredag den 4. juni 2010

TEST: Zagg InvisibleShield mod NLU BodyGuardz

Førstehåndsindtrykket
Umiddelbart virker InvisibleShield mere professionelt indpakket om end lidt rodet. BodyGradz er mere spartansk indpakket. Men begge produkter har en fin indpakning og de har hver sine fordele. Zaggs løsning praler dog af at være ”military grade” og have ”lifetime warranty!”, men BodyGuardz koster til gengæld det halve, da denne pakke indeholder 2 hele hold film til ca. samme pris som 1 InvisibleShield (198,- kr).

Pakkens indhold
Grundlæggende indeholder de to pakker det samme: Selvfølgelig selve filmen (dog 2 stk. hos BodyGuardz), men også en påføringsvæske, instruktioner, og et plastickort til at udjævne filmen. Zaggs pakke indeholder dog en hel del løse papirer og det kan virke lidt forvirrende.

Instruktionerne
Begge hold instruktioner er meget udførlige, og minder i bund og grund meget om hinanden, men instruktionerne hos BodyGuardz er meget lange og detaljerede, hvilket kan virke forvirrende. Zagg derimod fokuserer på hovedpunkter, og henviser derudover til Zagg.com hvis man skulle være i tvivl og det er nok den bedste og mest overskuelige løsning.


Selve filmen 
Kvaliteten af de to produkter er nogenlunde ens. InvisibleShield er muligvis lidt tykkere i godset og lidt mere præcis skåret til, men til gengæld er BodyGuardz mere fordelagtigt skåret, hvilket vil sige at der ikke er så mange små flapper der kan gå løs med tiden.

Monteringen
Begge produkter er meget svære at sætte på, og man skal nok regne med at bruge et kvarter til at sætte dem på. BodyGardz løsning med en spray i stedet for en svamp er dog en del lettere at bruge. 


Konklusionen
Der er næsten dødt løb mellem de to produkter. BodyGuardz koster det halve, og kigger man kun på selve produktet er det en klar vinder: man får samme gode produkt som InvisibleShield, men til den halve pris. Zagg har dog et godt kort i ærmet: livstids garanti. Det betyder at de giver nyt film, hvis det gamle går løs eller bliver ødelagt. Og man kan være sikker på at det går løs med tiden. Vi har kun haft fornøjelsen af at prøve InvisibleShield i længden, og en film holder i 3-4 måneder før det skal skiftes. Begge gange har Zagg’s garanti dækket. Vi opdaterer testen når vi har testet BodyGuardz i længden, men det kunne tyde på at den mere logiske udskæring, uden flapper, resulterer i længere holdbarhed. Dog er der her ingen garanti.
Så hvor står vi? Er du typen der får aktiveret din garanti og udnyttet den, kan det godt betale sig at vælge InvisibleShield, men har du ikke tålmodighed til det kan vi varmt anbefale BodyGuardz, der er mindst ligeså godt til de halve penge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar