torsdag den 6. maj 2010

Nye funktioner IPhone OS 4 beta 3!

Iphone OS 4.0 beta 3 har nu været tilgængeligt for udviklere i et par dage, og drengene fra redmondpie har fundet en del spændende funktioner.Nyt i beta 3  • Lås skærmorientering - Kender du det, når man ligger på siden med sin Iphone og den bliver ved med at vende billedet? Irriterende, men nu er løsningen her. I den nye beta kan orienteringen nemlig låses - Smart!
  • Ipod kontrol - I den nye beta er det også muligt at betjene sin musik direkte fra dokken - Uden at gå ud af de igangværende programmer
  • Programmanager - Da den nye software indeholder mulighed for multitasking, er der selvfølgelig brug for en måde at håndtere disse parallelle programmer. Metoden er simpel men smart: I hjørnet af kørerende programmer ses et lille minus, og trykkes på det lukkes programmet. Meget på samme måde som krydset man bruger til at slette apps.

  • Screenshot - Sidst, men ikke mindst, er screenshot funktionen tilbage. Den var på mystisk vis forsvundet fra beta 2. Et screenshot tages ved at trykke på hjem og lås-knappen på samme tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar